Zorgprofessionals inkopen in een handomdraai!Duurzame (flex-)personeelsoplossingen

Vanuit ons grote bestand van uitzendkrachten en zzp-ers richten wij standaard pools van flexwerkers voor uw organisatie in. Voor de gehele zorginstelling of voor een specifieke afdeling. Hierdoor put uw organisatie/afdeling continu uit de dezelfde pool van zorgprofessionals. U krijgt steeds dezelfde flexwerkers terug: bekende gezichten die uw organisatie/afdeling èn de cliënten kennen!.

Waar wij voor staan...

Een zorgmanager op de werkvloer stuurt onze flexwerkers aan en wisselt informatie uit met de afdelingshoofden/managers. Hierdoor houden wij de lijnen kort en kunnen wij onze dienstverlening beter en sneller op uw wensen afstemmen.
Ons personeelsbestand bestaat uit professionals uit alle lagen van de zorg. Of u nu een helpende of (specialistisch) verpleegkundige zoekt, een pedagogisch medewerker of psycholoog… wij maken de juiste match!
Om de inzetbaarheid te vergroten, werven en leiden wij onze medewerkers op tot zorggeneralisten. Niks versnippering: onze mensen zijn pedagogisch onderlegd, kunnen een spuit zetten, wassen, verzorgen en medicatie geven.
Gespecialiseerd in intensieve zorg en/of begeleiding. U kunt ook kiezen voor kernteams van zzp’ers die gespecialiseerd zijn in het leveren van intensieve zorg en/of begeleiding van cliënten die niet te vangen zijn in de‘reguliere’ hulpverlening.